У ПЛАСТі тернополяни знаходять справжнє покликання, друзів і кохання

Опубліковано:
24 Вересня, 2019

Відкриття нового пластунського року у Тернополі зібрало десятки скаутів різних поколінь. Багато з них пластують більше 10 років і тут познайомилися зі своїми другими половинками. Історії людей, частинкою життя яких став Тернопільський Пласт, збирали Т1 Новини.

Назар Зелінка пластує вже 25 років. В організації він познайомився зі своєю майбутньою дружиною, тепер і дві маленькі донечки, беручи приклад з батьків – стали пластунками. Чоловік розповідає, на відкриття пластового року приходять щороку, це вже традиція, яка сім’ї подобається і змінювати яку не хочуть.

“Я в Пласті з 1994 року. Зараз вже в Пласті є двоє моїх дітей. Це в новацтві і категорії пташат. А мене в свій час найбільше захопили табори. Це запалило і дало поштовх до подальшого пластування”, – каже пластун Назар Зелінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #сезон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: