«Леська прибігає до нас додому в пеньюарі»: Притула про стосунки з Нікітюк

Сергій Притула обурений тим, що фанати приписують йому відносини.

23.09.2019 22:43   Джерело: ukr-space.com
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сергій Притула та Леся Нікітюк – телеведучі, які разом ведуть телешоу “Хто зверху?”. Через постійну спільну роботу, а також появу в соціальних мережах на знімках разом, фанати почали підозрювати, що артисти перебувають у романтичних стосунках.

Телеведучому, у якого є дружина і син, це не сподобалося. Притула в інтерв’ю “Фактам” спростував чутки про стосунки з телеведучою.

Народний депутат Сергій Притула розповів, з чого почалися всі ці плітки, зазначивши, що проживання по сусідству з колегою насправді дуже зручно.

“Виникає дискомфорт тільки тоді, коли Леська прибігає до нас додому в пеньюарі, фоткается зі мною, а я на милицях, з гіпсом. Прибігла каліку провідати, принесла тортик, сфоткалась, виставила в Instagram”, – розповів Притула.

Як розповідає ведучий, шанувальники стали активно писати коментарі на тему неформальних відносин між колегами по цеху.

“Що люди почали писати? “Не хіло! Ви живете разом?”. Я вранці у якій футболці домашній, а вона – в пеньюарі. Дійшло до того, що Лесина мама зайшла в коментарі і написала: “Ще що понапридумовуєте? Ще що понапишите?!”, – посміявся Притула.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ukr-space.com  

Коментарі