На Тернопільщині засудили двох російських вербувальників

Опубліковано:
23 Вересня, 2019

На Тернопільщині засудили двох осіб, які вербували та відправляли людей до Росії з метою трудової експлуатації.

Як повідомляє прокуратура у Тернопільській області, вони встановили, що жителька Шумщини завербувала 4 громадян для роботи в теплицях у Краснодарському краї Російської Федерації. Заробітчанам обіцяла виплату щомісячної заробітної плати 700 доларів, належні побутові умови, можливість у будь-який час безперешкодно повернутися додому. Але як тільки вони опинилися на місці, а агітаторка взяла за них гроші, то їх фактично передали в руки «рабовласника». В людей забрали документи, допоки вони не виконають сезонну роботу. Повернувшись додому потерпілі написали відповідні заяви у правоохоронні органи.

В результаті чого, Збаразький районний суд визнав 2 осіб винними у скоєнні злочину, та призначив їм покарання у виді 5 років 5 місяців та 5 років 3 місяці позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вербувальники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #Росія, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #трудова емііграція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: