На Тернопільщині борються з незаконними сміттєзбірниками

Опубліковано:
21 Вересня, 2019

У Білецькій ОТГ, люди створили власний сміттєзбірник. Купи сміття, поліетиленові пакети, пластик, викидають по серед вулиці. Про це розповідають люди в соціальних мережах.

«Очевидно, у Білецькій ОТГ є дві категорії жителів: одні жваво виходять на толоку, сумлінно прибирають у своїх селах, впроваджують екологічні табори для дітей, запускають екологічні проєкт з екодружинами та мріють про роздільне сортування сміття в майбутньому і чисте довкілля для своїх нащадків; другі, не задумуючись, викидають сміття в дім, у якому живуть, і їм байдуже, що вітер буде розкидати довкола поліетилен, що пластик століттями буде лежати в землі й забруднювати підземні води, що після них хтось буде змушений усе це прибирати, бо сміття саме себе не прибере», — йдеться в дописі.

Для того щоб припинити незаконне засмічення люди викликали патрульних. В результаті, сміття вивезли та висипали поблизу автодрому.

До слова, люди розповідають, що в цей день на шкільному подвір’ї демонстративно провели сортування сміття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліетилен, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: