На Тернопільщині військові вирушили у паломництво

Опубліковано:
21 Вересня, 2019

На Тернопільщині, 21-22 вересня, триватиме Всеукраїнське військове паломництво до чудотворного місця явлення Божої матері у Зарваниці.

Цьогоріч паломництво присвячене родинам військовослужбовців та проходитиме під гаслом «Я та мій дім будемо служити Господеві». Близько 3,5 тисяч військовослужбовців, правоохоронців та членів їхніх родин, ветеранів війни та учасники АТО/ООС, родин загиблих, представники громадських ветеранських та молодіжних військово-патріотичних організацій, курсанти та ліцеїсти військово-навчальних закладів з усіх куточків України у супроводі своїх військових капеланів від різних релігійних деномінацій взяли участь у священній ході. Також, очікується прибуття на прощу представників капеланської служби ЗС США.

До слова, впродовж двох днів військовій, окрім хресної ходи та панахиди, відвідують різноманітні лекції, а саме: «Основні виклики в родині військовослужбовця», «Дар батьківства та материнства у військовій родині», «Ранок надії: Християнська родина – домашня церква».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #віськовослужбовці, #зарваниця, #ЗС США, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: