Кожен, у кого є мобільний, може допомогти розшукати зниклу дитину

Опубліковано:
21 Вересня, 2019

Один з нових методів роботи поліцейських в оперативному розшуку дітей – мобільний зв’язок. Майже рік на Тернопільщині функціонує інформаційний сервіс з розшуку зниклих дітей у межах пілотного проекту “Пошук дітей”, за  сприяння “Київстар”. Завдяки запровадженню такого проекту на території краю за допомогою смс-ок вдалося оперативно встановити місцезнаходження трьох неповнолітніх.

Механізм роботи полягає у тому, що слідчий отримує письмову згоду рідних зниклої дитини про висвітлення її даних у СМС-повідомленнях. Поліцейські складають орієнтування про розшук дитини, а далі інформацію скеровують мобільному оператору. А кожному абоненту, який перебуває у радіусі 1-3 кілометри від місця події, надходить коротке текстове інтернет-посилання на сторінку, що зазначається в кожному sms-повідомленні. Якщо хтось помітив та впізнав розшукуваного –  телефонує в поліцію.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: