Від початку року в аваріях на дорогах Тернопільщини загинуло 68 людей

Опубліковано:
20 Вересня, 2019

В області за цей час сталося понад 1600 дорожньо-транспортних пригод. З них 350 – аварії з постраждалими, в яких 453 людини отримали травми, 68 – загинули. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Юрій Бучковський.   

Серед основних причин ДТП – порушення правил маневрування та проїзду перехресть, перевищення швидкості, недотримання дистанції. Частими були випадки, коли водії перебвали за кермом у нетверезому стані чи «під кайфом». За такі правопорушення поліцейські склали майже 2 тисячі адмінпротоколів.

До проведення рейдів на дорогах та патрулювань поліцейські пропонують долучатись і представникам ЗМІ. «Це будуть спільні мобільні екіпажі, до яких входитимуть працівники управління превентивної діяльності, патрульної поліції, роти поліції особливого призначення», – каже Юрій Бучковський.

Крім цього з 1 жовтня на території краю триватиме двомісячник безпеки дорожнього руху. Патрульні проведуть додаткові обстеження доріг, внесуть зміни в організацію дорожнього руху, відстежуватимуть швидкісний режим на найбільш аварійних ділянках.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: