До деяких будинків Тернополя уже подають воду, але вона не придатна для пиття

20.09.2019 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У деяких будинках Тернополя, де з 18 вересня відімкнули водопостачання, уже відновили водопостачання, але поки що ця вода не придатна для пиття та приготування їжі, вона з підвищеним вмістом хлору. Повністю водопостачання буде відновлене з 20 вересня 2019 року з 00.00 год.

Як ми уже раніше повідомляли, у Тернополі на два дні – 18 та 19 вересня призупинили водопостачання у мікрорайонах  “Сонячний”,“Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця” та у навколишніх селах через планове промивання водопровідних мереж та ремонт насосних станцій та водопровідних мереж. Протягом цих днів із водою залишаються мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” та “Старий парк”. Вода з пониженим тиском надходить до будинків на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Клінічна, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Керівники  “Тернопільводоканалу” просить вибачення за тимчасові незручності. За їх словами, промивання водопровідних мереж – обов’язкова процедура, яку потрібно виконувати двічі на рік – навесні та восени, за технологією експлуатації водопровідних мереж задля покращення якості води. Про це повідомляють у «Тернопільводоканалі». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі