Бібліотекарі тернопільського університету подарували військовим книжки сучасних класиків

20.09.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Бібліотекарі Тернопільського економічного університету закупили та передали військовим 44 окремої артилерійської бригади книжки сучасних класиків. Про подарунок для воїнів на своїй сторінці у Facebok розповів прес-офіцер 44 бригади Юрій Кульпа:

«В підтримку захисників України, працівники бібліотеки Тернопільського національного економічного університету Бібліотека ім. Л. Каніщенка ТНЕУ започаткували всеукраїнський челендж #100рицеювіддай (сторицею віддай). За власний кошт вони придбали книги з творами та поезіями сучасних класиків для місцевої 44-ї окремої артилерійської бригади. На зустріч запросили військових, щоб в урочистій обстановці передати художню літературу. Директор бібліотеки ТНЕУ Казимир Возьний подякував усім хто боронить нашу землю сьогодні, він звернувся до колег з інших бібліотек долучатися до флешмобу та підтримати військові частини у своїх містах. Наразі ж Тернополяни передали естафету в місто Київ Наукова бібліотека ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка та Бібліотека КПІ / KPI Library», - пише Юрій Кульпа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі