Ольга Шахін представляла Тернопільщину на Міжнародному жіночому дієвому Форумі (Фото, Відео)

Опубліковано:
19 Вересня, 2019

До Одеси з’їхалися дієві жінки, аби обговорити перспективи гендерного діалогу в Україні. Також ведуть дискусії та обмінюються досвідом про роль жінки в прийнятті рішень у бізнесі, громаді та державі. Міжнародний жіночий дієвий Форум другий рік поспіль організовує «Асоціація жінок України «Дія». Тернопільщину на форумі представляла Ольга Шахін, яка також була спікеркою заходу та ділилася власною історією успіху.

null

Як зазначають організатори, Міжнародний жіночий дієвий форум збирає всіх, хто любить Україну і бажає її процвітання, усіх, хто розуміє, що гендерний дисбаланс в українському суспільстві – це одна із тих перешкод, які заважають нашій Державі в її цивілізаційному зростанні.

null

Цінність форуму – у його практичності. Усе почуте, поради, практики та кейси можна адаптовувати під потреби конкретного міста. «Після нашого форуму настають конкретні дії, втілюються конкретні соціальні та культурні проекти. Ми ділимось досвідом. І жінки, приїхавши у свої містечка, це впроваджують на місцях», – зазначає голова ВГО «Асоціація жінок України «Дія» Наталія Делієва.

null

На Тернопільщині осередок «Дії» очолює Ольга Шахін, вона і представляла наш край на Міжнародному форумі – розповіла про роботу місцевої організації та власний досвід на шляху до кар’єрного успіху.

null

«На дієвому Форумі жінки діляться своїм успіхом: жінки-підприємиці, депутатки, заступниці мерів, жінки, у яких вдалась кар’єра. І це важливо, бо, насправді, у багатьох даються в знаки старі стереотипи: коли, попри значні досягнення, жінка залишається не впевненою у собі. Тому потрібні дороговкази, потрібні позитивні приклади – цю місію та роль якраз і виконують громадські жіночі організації. А заходи такі, як «Дієвий форум» – чудовий інструмент для цього», – зазначає Ольга Шахін.

null

Вона також нагадала, що Тернопільський осередок «Асоціації жінок України «Дія» активно розвивається. «З кожним днем надходить все більше і більше заявок на вступ до «Дії». Наша організація займається благодійністю, допомагає дітям, підтримує жінок, які в певний момент опинились в скруті», – додала Ольга Шахін.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одеса, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: