На залізничному вокзалі чоловік через матеріальну скруту бив і грабував людей

Опубліковано:
19 Вересня, 2019

На залізничному вокзалі у Тернополі до чоловіка, який стояв спиною до нападника, підбіг невідомий і двічі вдарив рукою в потилицю. Потерпілий впав і поки оговтувався, крадій витягнув з його кишень мобільник і 3350 гривень і втік.

А згодом на тому ж залізничному вокзалі той самий чоловік напав на іншого, коли той розмовляв із жінкою. Невідомий кілька разів вдарив його рукою по обличчю. Чоловік впав, зламавши руку, а нападник відібрав у нього 9220 гривень, телефон і зник.

Один з потерпілих, хоч і не одразу, а через кілька днів заявив про грабіж у поліцію та зумів описати підозрюваного. Його затримали. Це уродженець Дніпропетровської області. На Тернопільщину приїхав, щоб отримати візу для виїзду закордон, зупинився в тестя у Лановецькому районі. Раніше у поле зору поліції чоловік не потрапляв. Чоловік розповів, що на злочин пішов через матеріальну скруту.

Йому інкримінують дві статті ККУ – грабіж, поєднаний з насильством та напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: