Ексклюзивне варення від «Fruit Art домашня консервація» завоювало нагороду у Запоріжжі

Опубліковано:
19 Вересня, 2019

Протягом минулих вихідних у Запоріжжі відбувався V Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації. До нього долучилося більше вісімдесяти учасників із понад десяти областей України.

Вже вдруге у фестивалі взяли участь тернопільські підприємці Ольга й Роман Навроцькі. Вони представили на дійстві солодку продукцію власної торгової марки «Fruit Art домашня консервація».

Варення, джеми, конфітюри подружжя від Навроцьких після першої ж дегустації завойовують прихильність ласунів України та зарубіжжя. Тож не дивно, що цьогоріч смакоту, приготовану за авторськими, ексклюзивними рецептами Ольги Навроцької впізнавали чимало відвідувачів фестивалю. Втім люди не лише купували та смакували оригінальними десертами, але й висловлювали підтримку ласощам через голосування. Адже цього року відвідувачі та журі фестивалю вперше визначали найсмачнішу продукцію.

За підсумками конкурсу торгова марка «Fruit Art домашня консервація» виборола нагороду «За оригінальність». Народну любов гурманів завоювало варення із ківі з цукатами та коньяком. Людям припав до вподоби смак екзотичного фрукта з поєднанням цукатів, а також неординарний вигляд закрутки.

Як уже зазначалося, більшість рецептів, за якими виготовлена продукція «Fruit Art», — авторські. І «переможне» варення — не виняток. Ольга Навроцька розповідає, що обдумала технологію приготування цих ласощів після того, як їй довелося скуштувати варення з ківі, зроблене в Європі.

— Я тоді абсолютно розчарувалася в покупці — смак був прісним та неяскравим. Не додавав апетиту й вигляд варення: однорідна та блякла суміш. Тому й вирішила розробити власний рецепт смакоти з ківі, — пригадує Ольга Навроцька. — Завдяки кулінарним експериментам мені вдалося досягнути гармонійного смаку через поєднання оригінальних інгредієнтів. У процесі приготування до киплячого варення додають і коньяк. Спирт одразу ж випаровується. А в ласощах залишається лише смачна кондитерська нотка. Отож варення не містить алкоголю, його можна вживати дітям.

Приваблює покупців і вигляд смакоти — за склом можна побачити фактурний плід ківі, акуратно нарізаний смужками. Втім подружжя Навроцьких переймається не лише зовнішнім виглядом ласощів. Їм важливо, аби продукція «Fruit Art» була безпечною і корисною для здоров’я споживача.

— У виробництві ми не використовуємо «хімії», виготовляємо консервацію без жодних «ешок» чи «єшок». А ще — відслідковуємо, щоб фрукти та ягоди, притаманні нашому регіону, були вирощені без добрив. Тож співпрацюємо лише з перевіреними партнерами, — каже Роман Навроцький.

Шанувальників солодощів цієї торгової марки не бракує. Роман Навроцький пояснює: люди радо сприймають крафтове виробництво харчів. Щораз більше українців практикують здоровий спосіб життя, дбайливо ставляться до власного організму. Тому тепер їм важливо купувати саме ту їжу, у якості та екологічності якої вони впевнені. Десерт від «Fruit Art» — саме з таких харчів. Продукція, без сумніву, з найкращою репутацією.

Насамкінець не можна не зазначити і про те, що десерти від підприємців Навроцьких зовсім скоро куштуватимуть і бійці на сході. Адже, як стверджує організаторка Всеукраїнського фестивалю домашньої консервації Наталія Бабенко, ідея дійства народилася у 2014 році і мала на меті благодійну місію — забезпечити воїнів на Донбасі провіантом. Відтоді щорічно учасники фестивалю передають власну продукцію для військових.

Отож невдовзі хлопці на передовій питимуть гарячий чай із корисним варенням з Тернополя. А воно захищатиме їх від сезонних захворювань та додаватиме сил, а отже сприятиме захисникам у їхній нелегкій справі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Мар’яна БОБРІВЕЦЬ

Фото зі сторінки Ольги НАВРОЦЬКОЇ в соцмережах

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варення, #конкурс, #Навроцькі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: