У Тернополі евакуювали школу №18 через загрозу вибуху снарядів

Опубліковано:
18 Вересня, 2019

У тернопільській школі №18 зупинили навчання через небезпеку вибухів. Там знайшли артснаряди. На місці події працюють рятувальники.  

Як повідомляють у прес-службі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, на території школи №18 у Тернополі виявили артснаряди часів Другої світової війни. Перші артилерійські снаряди, калібром 76 мм знайшли 18 вересня

«17 вересня о 17:45 в місті Тернопіль на проспекті Степана Бандери, 14 на території загальноосвітньої школи № 18 під час проведення земляних робіт виявили 8 боєприпасів часів минулих воєн. Як з’ясувалося, це були артилерійські снаряди, калібру 76 мм часів Другої світової війни”, – йдеться в повідомленні.

У ДСНС додали, що зараз ведуться роботи по виявленню і вилученню боєприпасів.

“За станом на 9:55 18 вересня під час обстеження території виявили ще 96 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн. Роботи з пошуку і вилученню небезпечних знахідок тривають”, – додали в ДСНС.

Навчальний процес тимчасово призупинений. До робіт залучено 10 осіб та 4 одиниці техніки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бомба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: