Популярна співачка і блогерка задовольнила свої гастрономічні смаки в Тернополі

18.09.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Виконавиця відомих сьогодні хітів «Охрана отмєна» і «Вільна каса» провела рейд тернопільськими закладами. Співачка Jerry Heil (справжнє ім’я – Яна Шемаєва) днями вперше побувала в Тернополі. В рамках цього візиту вона, як і в інших містах, шукала, де може поїсти сироїд (дівчина не вживає тваринної, термічно обробленої їжі та певних продуктів).

Коли Jerry Heil потрапила в клуб Young (мережі «Сім’я ресторанів Файного міста») вона залишилась задоволена. Там Яна вибрала роли і салат, склад яких дозволили корегувати на свій смак. За отриману насолоду співачка дозволила собі самовільно присвоїти ресторану Young зірки Мішлен, про що написала у своєму Instagram.

null

У сторіз Instagram виконавиця також відмітила інтер’єр закладу, особливе місце віддавши його інстаграмним вбиральням, в яких сучасним блогерам є де розгулятися з фото та відео.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі