«Вбив через ревнощі»: на Тернопільщині загинула студентка

16.09.2019 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У селі Воля Теребовлянського району, 14 вересня, загинула вісімнадцятирічна дівчина. З близько десятьма ножовими пораненнями, які наніс її хлопець, вона загинула по дорозі до лікарні.

Як розповідають друзі загиблої, вона кілька років зустрічалася із тридцятирічним чоловіком. Напередодні її від'їзду до Тернополя, на навчання, вона перестала з ним спілкуватися.

«Приїхала жителька Теребовлянщини в район на свято разом з друзями — хлопцями та дівчатами. У момент, коли юнаки відійшли від подруг, до їхньої знайомої підбіг невідомий чоловік та почав кричати, а потім, витягнувши ніж, став завдавати ножові удари. За дівчину вступився один з хлопців. Його також нападник поранив» — розповідає начальник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадц.

Швидка, яка приїхала на місце події, госпіталізувала дівчину, але вона померла в дорозі. Хлопцю, який заступився за дівчину, надали медичну допомогу. Наразі, загрози його життю не має.

Сам ж чоловік, після скоєного, втік. Його вдалося знайти аж під ранок у лісі , де він переховувався.Наразі, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі