«Десять цистерн та дев’ятнадцять баків»: на Тернопільщині горів завод соняшникової олії

Опубліковано:
16 Вересня, 2019

В селі Великий Глибочок, Тернопільського району, 15 вересня, в будівлі де виробляють та зберігають соняшникову олію виникла пожежа.

Як повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області, пожежа виникла в прибудованому до будівлі піднавісі. Полум’я, за лічені хвилини розповсюдилось на покрівлю будівлі. Для того щоб попередити розгерметизації цистерн, що знаходились в середні та загоряння олії, оголосили 3 номер виклику. Всього на гасіння пожежі залучили 7 од. техніки та 27 рятувальників. Майже за дві години полум’я вдалося погасити.

До слова, під час пожежі в будівлі находилось дві повністю наповнені цистерни олією місткістю 30 т і 10 т, 1 частково наповнена місткістю 10 т.  Ззовні будівлі розташовані 19 пластикових баків місткістю 1 т з готовою продукцією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олія, #пожежа, #соняшникова олія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: