Подружжя з Тернополя створює мультфільми, які дивляться у різних куточках світу

Опубліковано:
16 Вересня, 2019

У Тернополі молоде подружжя створює мультфільми, які дивляться у всьому світі. Талановиті мультиплікатори пишуть сценарії, музику, а також створюють анімації і навіть озвучують героїв. Для цього в квартирі облаштували міні-студію, повідомляє Т1 Новини.

Англомовні мультфільми, які дивляться у різних куточках світу, створюють у Тернополі. В однокімнатній квартирі подружжя Кутенських впродовж 2 років пише музику, створює анімації і навіть озвучує мультиплікаційні стрічки. Пригадують, перший мультик, який створили – був про слимака. Його хронометраж до 1 хвилини, а робота зайняла декілька тижнів.

“Він був коротенький. Перший герой був Павло “Супер слимак”. Слимачок був симпатичний. В нього немає рук, тому його було легко анімувати, на ньому я і вчилася”, – розповідає Катерина Кутенська (Kate Kutenska).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кутенські, #мультфільм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: