Фіскальну службу знову розділили на податкову і митну. Хто очолить податкову Тернопільщини

Опубліковано:
15 Вересня, 2019

У зв’язку із розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 682-р «Питання Державної податкової служби», з 29 серпня 2019 року Головне управління ДПС у Тернопільській області розпочало виконання функцій і повноважень обласного фіскального відомства, що припиняє свою діяльність. Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління ДПС у Тернопільській області. 

Виконання обов’язків начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області покладено на начальника управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерія Лісницького.

– Відомство реалізовує державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, – пояснюють у секторі комунікацій. 

Варто мати на увазі, що змінилася адреса офіційного вебпорталу. Відтепер в Інтернеті Державна податкова служба України знаходиться за шляхом www.tax.gov.ua/. Відповідно адреса субсайту Головного управління ДПС у Тернопільській області – tr.tax.gov.ua/.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #керівник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #податкова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: