«Опілля» здобуло 3 золоті медалі за якість

Цього року тернопільські броварі привезли 3 золоті медалі за високу якість своєї продукції.

14.09.2019 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Нагородження відбулося під час традиційного «Свята пива», що відбулося 30 серпня цього року під егідою галузевої компанії «Укрпиво», що об’єднує українських виробників пива та безалкогольних напоїв.

Золотими медалями за високу якість були нагороджені сорти пива “Опілля Фірмове”, односолодове “Опілля Преміум”, нефільтроване пшеничне непастеризоване “Опілля Біле”.

Незалежне оцінювальне журі вкотре підтвердило високу якісь продукції “Опілля”, окремі сорти якого протягом останніх років регулярно отримують відзнаки від “Укрпива”

Варто зазначити, що вже кілька років поспіль “Опілля” отримує золоті медалі від “Укрпива” за високу якість. Крім того, сорти пива від цього тернопільського виробника виграють і міжнародні премії. Зокрема минулого року “Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою.

Протягом останніх років пивоварня удвічі збільшила асортимент виробленої продукції. Зокрема серед номінантів останнього конкурсу “Укрпиво” присутні нові сорти  “Опілля Преміум”, “Опілля Біле”. Крім того підприємство випускає унікальний непастеризований “Портер” та напівтемний лагер  “Княже”.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі