У Великогаївській ОТГ запрацював інформаційно-консультативний бізнес-пункт

Опубліковано:
14 Вересня, 2019

Урочисте відкриття відбулось 12 вересня у залі засідань Великогаївської сільської ради ОТГ. Участь взяли очільник громади Олег Кохман та керівник Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник, старости громади, підприємці. Покращення іміджу підприємництва з допомогою інформаційно-просвітницьких заходів сьогодні як ніколи – на часі.

Згідно Програми підтримки секторальної політики, департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, – про що йдеться на сайті громади, – реалізовується проєкт «Створення мережі об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва у Тернопільській області». Він передбачає створення інформаційно-консультативних пунктів для бізнесу в 40 об’єднаних територіальних громадах області. Під час спілкування мова йшла також про залучення окремих верств населення (особливо молоді) до підприємницької діяльності. Ні для кого не секрет, що роль підприємництва є важливим чинником у розвитку економіки. А створення єдиного інформаційного ресурсу (веб-сайту) для підприємливих людей з необхідною інформацією – й поготів. У пропонованому бізнес пункті можна отримати інформацію та допомогу щодо заснування та ведення бізнесу, власної справи, про зміну нормативно-правових актів, про кредитування, інвестиції тощо.   Директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник детально розповіла про діяльність об’єктів інфраструктури підтримки МСП в області. Лілія Тепер, яка представлятиме у Великогаївському ЦНАПі  інформаційно-консультативний пункт для бізнесу, блискуче презентувала пакет майбутніх послуг. І що дуже важливо, маючи базу даних, вона заздалегідь повідомлятиме підприємців про найцікавіші інвестиційні бізнес пропозиції, навчальні семінари та тренінги не лише в Україні та області, а й за кордоном.

На думку очільника Великогаївської сільської ради ОТГ Олега Кохмана,    відкриття  інформаційно-консультативного пункту – це добра перспектива для чинного та майбутнього бізнесу на території громади.

null

 

null

 

null

Фото: Борис Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: