«Розбили голову та обікрали»: у Тернополі троє ліберійців напали на студента-іноземця

Опубліковано:
14 Вересня, 2019

У Тернополі троє ліберійців побили африканця. Розпилили в очі газовий балончик, розбили голову та обікрали — цим закінчились дружні посиденьки студенті-іноземців одного із місцевих вишів.

Як повідомляє поліція, студент Сьєрра-Леоне, біля під’їзду орендованої квартири, зустрів свого знайомого. Разом із ним було ще двоє людей. Вони напросилися до нього в гості, але тільки компанія студентів-іноземці переступила поріг орендованої квартири, то розпочалася бійка. Троє ліберійців почали бити орендаря квартири, а потім обшукали квартиру. Ліберійці забрали сім тисяч гривень, особисті документи, телефон та іншу побутову техніку.

«Оперативники карного розшуку затримали іноземців менш як за добу. У них вилучили частину викраденого майна», — зазначає керівник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрій Барабан.

До слова, сам потерпілий звернувся за меддопомогою до лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #афреканець, #бійка, #іноземці, #крадіжка, #ліберійці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: