З Тернополя до Туреччини: діти АТОвців поїхали на оздоровлення

Опубліковано:
12 Вересня, 2019

Двадцять п’ять дітей, чиї батьки захищали нашу країну,  сьогодні, відправилися на оздоровлення до Туреччини.

На запрошення турецьких партнерів та за сприяння генерального консула в Стамбулі Олександра Гамана, діти тернопільських АТОвців мають змогу побувати одразу в обох частинах материка, відпочивати на морському узбережжі в провінції Чанаккале та відвідати музей легендарної Трої.

«Вперше за кілька років нашого досвіду такого плану діти мають можливість відвідати Туреччину. Завдяки таким поїздкам вони можуть відпочити, налагодити дружні зв’язки з однолітками, презентувати нашу країну за кордоном. Зокрема ця поїздка стала реальною завдяки нашим партнерам в Туреччині. Сподіваюся така співпраця буде продовжуватися», – зазначив заступник голови ТОДА Юрій Юрик.

До слова, за 2014-2018 років, тернопільські діти уже мали змогу відвідати такі країни як: Сербію, Хорватію, Польщу, Угорщину, Литву, Грузію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТОвці, #відпочинок, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оздоровлення, #тернопіль, #тернопільські новини, #Ткреччина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: