Олександр Башта третій день у комі. Родина просить про допомогу

Опубліковано:
11 Вересня, 2019

Депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта третій день перебуває в комі. Родина просить про допомогу на дороговартісне лікування.

Олександр Башта вже третю добу перебуває у важкому коматозному стані після перенесеного інсульту. Тернопільські медики провели операцію, яка наразі дала віру в подальше одужання, втім попереду – дороге лікування, – повідомляє його друг та соратник по партії Олег Сиротюк.

За його словами, 11 вересня минає третя доба, відколи Олександр Башта перебуває в лікарні з інсультом в стані коми.

«Вчора тернопільські медики провели успішне оперативне втручання, яке дає надію на одужання Олександра. Зараз триває консервативне лікування. Багато його друзів і знайомих питали, як і чим можна допомогти. З дозволу сім`ї даю номер банківської картки (5168 7427 2285 1858) дружини, Ірини Башти, на яку кожен бажаючий може переказати кошти на лікування. Дякуємо за підтримку та допомогу!», – написав Олег Сиротюк на своїй сторінці у Facebook.  

Незадовго до цього Олександр Башта здобув заслужену медаль на Тернопільському чемпіонаті із багаторазового жиму. Він завжди є активним учасником громадсько-політичних, суспільно-культурних та спортивних подій області. Велику роль Олександр Башта приділяє розвитку та уславленню націоналістичних цінностей на Тернопіллі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башта, #депутат, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: