10-20 тисяч грн зарплати запропонували тернополянам роботодавці

11.09.2019 12:20   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Ярмарок вакансій із зарплатою більше 10 тис. грн відбувся сьогодні у Будинку праці в м. Тернополі. Були представлені майже сотня вакансій роботодавців м. Тернополя та області.

На роботу запрошували водіїв автобуса MAN, водіїв тролейбуса, в'язальників схемних джгутів, кабелів та шнурів, менеджерів, товарознавця, адміністратора, керуючого магазином, налагоджувальника технологічного устаткування (електронна техніка), електрика, а також у районах області - майстра шляхового, головного бухгалтера, менеджерів, майстра зміни, начальника виробництва, технолога, кранівника, трактористів, механіка, водіїв автотранспортних засобів та ін.

Представники ТОВ "АГАТА СТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ", ТОВ "АТБ-маркет", КП "Тернопільелектротранс", ТзОВ "СЕ Борднетце-Україна" провели презентації підприємств та особисті співбесіди із претендентами на вакансії.

До слова, середньомісячну зарплату в 20 тисяч пропонували трактористам ТОВ "Агрополіс" та ТОВ "Мрія сервіс", водіям автотранспортних засобів - ТзОВ "СП Евері".

Окремо була локація, де фахівці служби зайнятості консультували громадян, які зацікавились пропозиціями роботи, але не мали відповідної професійної підготовки. Мова йшла про можливості підвищення кваліфікації, професійного навчання, у тому числі й індивідуальною, навчання за ваучерами, підтвердження результатів неформального навчання.

Загалом ярмарок вакансій відвідали майже півтори сотні тернополян. Більшість із них заповнили анкети роботодавців та домовились про зустрічі на підприємствах з метою вирішення питань подальшого працевлаштування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі