У замаху на ректора ТНЕУ підозрюють невідомого молодика: за інформацію про нього гарантують винагороду

Опубліковано:
10 Вересня, 2019

Невідомого чоловіка зафіксували камери відеоспостереження. На вигляд підозрюваному 18-25 років, 160-170 сантиметрів на зріст.

Нагадаємо, саморобний пристрій вибухнув у селі Петиків на подвір’ї ректора ТНЕУ Андія Крисоватого 4 вересня. Сам ректор та його дружина опинилися в лікарні.

Поліцейські встановлють молодика і просять відгукнутися свідків. Якщо ви 4 вересня перебували з 1.30 до 3.00 години поблизу місця скоєння  злочину, а саме у селі Петриків чи мікрорайоні «Дружба» обласного центру, проїжджали на автомобілі з реєстратором вулицею Будного, телефонуйте за номером у Тернополі (0352) 27-12-58 або на лінію 102. Інформацію можна повідомити анонімно. Грошова винагорода – гарантована.

Читайте також

Ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого оперують після замаху на вбивство (Відео)

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #винагорода, #замах, #крисоватий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ректор, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: