Дивіться на телеканалі Тернопіль1 нову жіночу програму «#Така_як_є»

Опубліковано:
10 Вересня, 2019

«#Така_як_є» – програма must have для кожної жінки. Про роботу, відпочинок, розваги, спорт, хобі, внутрішню гармонію і зовнішню красу,  про те як бути собою і отримувати від цього задоволення, дивіться щодня на телеканалі Тернопіль1.

Девіз програми «#Така_як_є» – ресурсна жінка. Вона – захоплена, наповнена життям особистість, любить світ, людей і себе (сьогодні жінки можуть займатися тим, чим забажають, працювати на будь-якій роботі, гарно виглядати, відпочивати, бути хорошою матір’ю, дружиною, другом, мати хобі і активно ним займатися).

«В програмі «#Така_як_є»  ніхто не грає ніяких ролей. Ми будемо насолоджуватися життям, ділитися труднощами, пробувати все на смак, на дотик тощо», – каже автор і ведуча програми Надія Царик-Янець.

Переглянувши програму, кожна жінка зможе відчути щось притаманне тільки їй, поділитися своїм досвідом та безпосередньо долучитися до обговорення.

«Я звертаюся до глядачів, до тих, хто буде дивитися програму в соцмережах, – активно долучатися до обговорення, пропонувати теми, які Вам важливі і Вас цікавлять», – каже автор і ведуча програми Надія Царик-Янець.

Мета програми «#Така_як_є»  – щоб кожна жінка полюбила себе, не дарма кажуть: «Почніть любити себе, і вас полюбить весь світ!».

Дивіться прем’єру програми «#Така_як_є»  вже зовсім скоро на телеканалі Тернопіль1.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #передача, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: