Дві тернополянки беруть участь у конкурсі краси «Міс Україна-2019»

10.09.2019 13:13   Джерело: Слово
Опубліковано : Новини Тернопілля

Дві тернополянки беруть участь у фіналі конкурсу краси «Міс Україна-2019». Усіх учасниць – 25-ть. Відбудеться конкурс 12 вересня у Палаці Україна.

Національний комітет “Міс Україна” оголосив імена всіх фіналісток, серед них – дві красуні з Тернополя –23-річна Христина-Діана Запісоцька та 22-річна Юлія Мосейко.

Життєве кредо Юлії: «Догляд за собою має початися з серця, в іншому випадку жодна косметика не допоможе».

За словами Христини, вона навчається на магістратурі в 2-х економічних університетах. Обожнює подорожувати, мріє побувати у всіх штатах Америки. Любить тварин, в майбутньому хоче відкрити для них притулок. Торік брала участь в конкурсі «Міс Львів», тепер хочу спробувати свої сили в конкурсі «Міс Україна 2019».

Христина любить тварин і хоче відкрити для них притулок.

Що ж стосується Юлії, то вона навчається у Тернопільському національному технічному університеті ім. Івана Пулюя. Любить природу, подорожувати та пізнавати усе нове й цікаве. У людях цінує: вірність, чесність, доброту та почуття гумору. Життєве кредо: «Догляд за собою має початися з серця, в іншому випадку жодна косметика не допоможе».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Слово  

Коментарі