Добрий подарунок від DOBRE мають у Великогаївській громаді

Опубліковано:
10 Вересня, 2019

Завдяки успішній співпраці з проектом DOBRE (американська програма) Великогаївська об’єднана територіальна громада отримала в подарунок екскаватор JCB, який необхідний для покращення послуги поводження з твердими побутовими відходами та прибирання територій загального користування. Для цього заздалегідь писався проект ” План покращення послуги поводження з ТПВ”.

З нагоди цієї події зібралось чимало гостей та жителів громади, зокрема керівник проекту DOBRE в Україні Бері Рід, програмний офіцер згаданого проекту Михайло Козирєв, експерт з розвитку громад  (західноукраїнський регіональний центр) – Дмитро Якимець, очільник громади Олег Кохман, директор комунального підприємства «Громада сервіс» Олег Колісник та інші. За доброю традицією «подарунок» освятив місцевий парох о. Володимир Хома. Участь у привітанні взяли гості, представники місцевої влади, танцювальний ансамбль «Флейм» (художній керівник Надія Собчук), юна співачка Ілона Жаловська.

У рамках програми DOBRE налагодження послуги поводження з побутовими відходами на Тернопільщині обрали також у Гусятинській, Скалатській, Золотопотіцькій і Ланівецькій об’єднаних громадах.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Вона спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр, Social Boost, Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща, Національний Демократичний Інститут (NDI). Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кропивницькій, Миколаївській та Тернопільській.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Борис Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: