Андрій Крисоватий подякував за врятоване життя

09.09.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий висловив свою вдячність працівникам Управління ДСНС України у Тернопільській області. На своїй сторінці у фейсбуці він зазначив, що оперативність рятувальників спасла життя не лише йому, а і його дружині.

«Прийміть від мене особисто та моєї родини щирі слова подяки та шани колективу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за професіоналізм, людяність, підтримку для мене та моєї дружини у нелегкий для нашої сім’ї час. Завдяки Вашій оперативності, небайдужості та чітким діям було врятовано наші життя. Ваші вчинки не залишили байдужими нікого», — йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, що 4 вересня, на подвір’я будинку Андрія Крисоватого пролунав вибух. Невідомі підкинули пакет з саморобним вибуховим пристроєм та записку, у які йшлось наступне: «Подарунок від нас – momento mori (пам’ятай про смерть)». Андрія Крисоватого та його дружину госпіталізували. Через отримані важкі травми потерпілому довелось ампутувати кисть, а жінка втратила око.

Читайте також

«Momento mori»: встановили деталі замаху на ректора ТНЕУ

До слова, у Тернополі ввели посилені заходи безпеки до поки не знайдуть зловмисника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі