Президента ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ірину Демкуру нагородили відзнакою ІСС Ukraine

Опубліковано:
9 Вересня, 2019

Ірину Іванівну Демкуру, президента ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області», співвласницю ТЦ «Атріум» нагородили медаллю «Золота Скіфська Пектораль» за внесок у розвиток міжнародного бізнесу та національного підприємництва. Нагородження відбулося 6 вересня 2019 у Києві на засіданні правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine).

null

Будучи президентом ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» пані Ірина активно підтримує жіночий рух в Україні, ініціює та просуває соціальні проекти й жіноче підприємництво. 

null

ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» – організація, яка об’єднує жіноцтво для спільного духовного та економічного розвитку України. Мета ГО – спільно реалізовувати потенціал нації; допомагати жінкам розкривати творчий потенціал і реалізовувати спільні бізнес-проекти; разом виховувати відповідальне молоде покоління; безкорисно підтримувати талановиту молодь та дітей дитячих установ; спільно стати на захист материнства і дитинства.

9 вересня 2019 р. ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» запускає новий напрям партнерства «Відкрий себе світові» у рамках формату «Ранкова кава», особливістю якого буде цикл зустрічей з цікавими, професійними, творчими особистостями Тернопілля. У рамках проекту про себе може заявити кожна учасниця, яка своєю працею, розумом, умінням, натхненням вносить свою лепту у розквіт нашого краю. Пряма комунікація принесе нові цікаві знайомства, дозволить дізнатися та порадіти здобуткам успішних бізнес-леді, поділитись ідеями й знайти для себе позитивне окрилення та запал енергії.

null

На зустрічі 9 вересня буде присутня таємна гостя – громадська активістка, бізнес-леді, підприємство якої має 500 офіційних представників в Україні та за її межами. Кредо гості заходу: «Без шляху вниз, нема шляху на верх». Відвідавши Ранкову каву, ви дізнаєтеся про неймовірно надихаючі подробиці створення єдиної в Україні фабрики з власним виробництвом фанерної продукції, ламелей та гнутоклеєних виробів, а також про те, як створити таку продукцію, з якою радощі справжнього життя не зникають в буденності.

Організатор: ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області».

Локація: Ресторан «Тернопіль» (м. Тернопіль, вул. Замкова, 14)

Дата: 9 вересня 2019 р.

Час: 17:40 – 18:00 реєстрація учасниць, вільне спілкування, знайомство, обмін бізнес-контактами.

18:00 – 20:30 – зустрічі за філіжанкою кави.

Вартість участі 300 грн, у день заходу – 350 грн.

Зібрані кошти від заходу будуть передані на доброчинність.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://www.facebook.com/events/727927757634172/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ділові жінки, #ірина демкура, #ІСС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: