Відомий співак з Тернопільщини шокував зізнанням про зради дружині

Опубліковано:
8 Вересня, 2019

Віктор Павлік – відомий український співак, який закрутив роман з 25-річною Катериною Репяховою, шокував новим зізнанням. Як виявилося, співак зраджував своїй дружині Ларисі Созаєвій ще будучи в шлюбі. Зазначимо, що з дружиною співак прожив 25 років.

За словами артиста, він заводив інтриги на роботі, але в легкій формі.

“Між Ларисою і Катею у мене за життя були романи, такі, в легкій формі. Службові романи. Одна, друга дівчина…”, – сказав артист.

Репяхова, в свою чергу розповіла, що Лариса з радістю поступилася їй Павликом, вона назвала його “перехідним знам’ям” і передала коханці. За словами 25-річної Катерини, екс-дружина співака не боролася, а навпаки зраділа, що Катерина “підібрала артиста”.

“Я б у неї вибачення не просила би. Якщо йде чоловік, то винні обидва. Я своєї провини не відчуваю”, – заявила концертний директор артиста.

За словами Каті, вона щаслива з 51-річним Павликом, а її мама вибір дочки схвалила.

“Ну й гаразд. Проживемо ми 10 років щасливо і Віктор помре, добре. Не обов’язково ж жити 50 років, 60, 70”, – резюмувала Катя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина, #зрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павлік, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: