Як тернополянам потрапити на ранкове шоу – програму «Файний ранок»?

Опубліковано:
7 Вересня, 2019

Популярна ранкова телепрограма “Файний ранок” запрошує тернополян у гості. Саме так написали на своїй соціальній сторінці. Програма іде з понеділка до п’ятниці у прямому ефірі з 7:00 до 9:00. Вже сотні містян і гостей Тернополя розказали про свої захоплення, хобі, цікаві плани у студії “Файного ранку” Суспільного UA Тернопіль. Програма не тільки розважає, а і повідомляє про новини міста і області. Також разом з телеведучими можна файно розім’яти м’язи на розминці. приготувати смаколики, попити каву. Чекають на гостей різного віку – від малечі до найстарших.

“Глядачі! Запрошуємо вас у гості. Заповнюйте анкету і чекаємо у студії “Файного ранку”. У будні кожного ранку з 7:00 до 9:00 чекаємо Вас на головному каналі Тернопільської області! Хочеш стати героєм/героїнею програми «Файний ранок»? Розкажи нам свою історію. Стань гостем morning TV show Тернопільщини!”

Для того, щоби потрапити на ранкове шоу, ведучі пропонують заповнити реєстраційну форму.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ефір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файний ранок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: