У Тернополі віднайшли 10 млн грн для реконструкції Гаївського моста

Опубліковано:
7 Вересня, 2019

На сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 6 вересня, виділи кошти на реконструкцію Гаївського мосту. Близько 10 млн грн потратять аби провести капітальний ремонт.

Як зазначає міський голова, відповідно до змін, дохідну частину бюджету збільшено на 15,3 млн грн коштом перевиконання плану першого півріччя цього року та коштом субвенцій з державного бюджету. Таким чином, вони мають змогу виділити кошти на проведення ремонтних робіт доріг, в тому числі Гаївського моста, міжквартальних проїздів та об’єктів житлового фонду.

«Найбільше з цих коштів, а це понад 25 млн грн, спрямовано на утримання галузі житлово-комунального господарства. За них планується виконати поточні та капітальні ремонти доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів та об’єктів житлового фонду міста. Також за ці кошти буде проведено реконструкцію мультиспортивного майданчика на вул. Тарнавського, 22. Окрім того, в черговий раз з бюджету громади виділено кошти в сумі 9,8 млн грн на продовження капітального ремонту Гаївського шляхопроводу», – розповідає Сергій Надал.

До слова, загалом, від початку року вдалося зібрати понад 16 млн грн для реконструкції Гаївського мосту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #гаївський міст, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: