Скоро на телеканалі Тернопіль1 стартує сезон прем’єр

Опубліковано:
6 Вересня, 2019

На глядачів телеканалу Тернопіль1 чекає сезон прем’єр. Вже цієї осені дивіться романтичне реаліті  «Хочу заміж». Головний герой проекту – заможний, красивий, неодружений хлопець, який  шукає другу половинку. Учасниці шоу, аби сподобатись холостяку, змагатимуться і проявлятимуть свої найкращі якості.

«#Така_як_є» – програма must have для кожної жінки. Про роботу, відпочинок, розваги, спорт, хобі, внутрішню гармонію і зовнішню красу,  про те як бути собою і отримувати від цього задоволення, дивіться щодня на телеканалі Тернопіль1.

Кожна жінка унікальна і особлива. Розкрити ж весь потенціал краси допоможуть досвідчені експерти з клініки лазерної косметології «Моне» у програмі «Професійно про красу».

«Видатні спортсмени Тернопільщини», – так називається новий унікальний проект на телеканалі Тернопіль1.  На глядачів чекає 20 захоплюючих серій – кожна із них про окремого героя – спортсмена, який всупереч усьому досягнув успіху.

Ще одна прем’єра на телеканалі Тернопіль1 –  «Консультація оnline» – студійна інтерактивна програма в прямому ефірі, де обговорюватимуть актуальні питання, які є топовими серед обговорень у соцмережах.

Про найголовніші події в футбольному житті Тернопільщини, дивіться в програмі «Копаний м’яч». Ведучий разом з експертами аналізують матчі чемпіонату Тернопільської області. Цьогорічні змагання особливі, адже участь у них бере найбільша за останні 25 років кількість команд.

Все про унікальні інтер’єри, цікаві страви та концептуальні заклади дивіться у програмі «Гастро-тур» на телеканалі Тернопіль1.

В новому телевізійному сезоні, дивіться на телеканалі Тернопіль 1 також «Містичні історії з Павлом Костіциним» – документальну драму.  В основі кожної серії розказані містичні історії героїв з різних кутів зору.

Містика навколо. Дивіться на телеканалі Тернопіль1 програму «Паралельний світ».  Ведучий Валерій Сараула розкаже, як за допомогою магії знайти кохання, визначити аномальні зони у своїй квартирі, виграти у лотерею.

Сезон прем’єр на телеканалі Тернопіль1 стартує скоро, не пропустіть!!!

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сезон, #телеканал, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: