Папську енцикліку «Laudato Si’» представили у Зарваниці

Опубліковано:
6 Вересня, 2019

У Зарваниці, 5-6 вересня, шістнадцять референтів з усіх єпархій та екзархатів Української Греко-Католицької Церкви зібрались на чергову квартальну зустріч. Про це повідомляє прес-служба Марійського духовного центру «Зарваниця».

Під час зустрічі референти прозвітували про зроблене та склали план своїх екологічних місій на осінь.Також, на засіданні представили Папську енцикліку «Laudato Si’», яка вже в цьому році була видана українською мовою і стала загальнодоступною вірянам. «Laudato Si’» – це перша енцикліка Папи Франциска і перша екологічна енцикліка в історії Католицької Церкви.

Опісля, екореференти мали можливість побачити екологічні ініціативи та соціальні проєкт Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, які вже тривалий час діють на території Марійського духовного центру в Зарваниці.

До слова, на завершення зустрічі учасники відслужили подячну Літургію, молячись за успішні осінні екологічні місії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #єпархії, #зарваниця, #Марійський духовний центр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #папська енцикліка, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тернопільсько-Зборівської архиєпархії
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: