«Які гаражі в центрі міста?»: у Тернополі пікет

06.09.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 

У Тернополі сесія міської ради розпочалася з протесту. «Руки геть від зелених насадженців!», «Які гаражі в центрі міста?» - такі заклики вигукували розлючені містяни.

Мешканці будинку, що заходяться на вул. Живова, 26 вимагають від міської ради скасовувати забудівлю перед їхніми вікнами. Адже, 6 червня, на сесії міської ради виділили 12 безкоштовних ділянок під будівлю гаражів. В результаті чого власники землі переоформили документи та збираються зводити там МАФи.

До пікету також долучилися і мешканці будинку, що знаходиться на вул.Слівінській, 11. Вони вимагають припинити забудову. Адже, на тому місці, до початку будівництва, колись був бузковий гай. Мешканці не раз зверталися до міського голови, з проханням побудувати сквер, а не черговий будинок, але їх проігнорували. Як зазначають протестувальники, якщо їх сьогодні не почують, то вони будуть звертатися до вищих інстанцій.

До слова, зустрівшись з протестувальниками міський голова пообіцяв, що будівництво припинять.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі