Зіркові тернополяни зійшлися у двобої із поліцейськими (Відео)

06.09.2019 10:13   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Футбольний товариський матч зіграли тернопільські знаменитості та співробітники поліції. Спортивний захід приурочили пам’яті правоохоронців, котрі загинули під час виконання службових обов’язків.

На полі зустрілися – зіркова збірна «Вставай сонце», до якої входять музиканти, ведучі, актори, режисери та команда поліцейських.

За словами організатора заходу, співака, композитора Андрія Підлужного, такі спортивні поєдинки вже стали традиційними, адже об'єднують людей і привертають увагу до важливих проблем.

- Сьогоднішній футбольний матч є символічним, ми вшановуємо пам'ять правоохоронців, котрі загинули за роки незалежності України. Допоки ми пам’ятаємо про цих людей і згадуємо їх, вони продовжуватимуть жити з нами.

Перед початком матчу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих правоохоронців. Футбольні баталії були запеклими та видовищними. Підтримати команди зібралося чимало вболівальників. Для них організатори підготували багато спортивних конкурсів, які провели у перервах між таймами, а найактивніші учасники отримали призи.

Перемога для команд не була головною ціллю, основне - згадати тих, хто поклав своє життя на вівтар боротьби зі злочинністю, загинув на східних рубежах нашої країни. Тернопільська поліція за часів незалежності України втратила шестеро своїх побратимів.

- Цією грою ми також хотіли показати молоді, що поліція не лише вміє захищати людей, а й займається спортом і підтримує здоровий спосіб життя, - зазначив начальник сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП Олексій Криворучко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі