У Тернополі запровадили заходи посиленої безпеки (Відео)

Опубліковано:
6 Вересня, 2019

Збільшити заходи посиленої безпеки у Тернополі, – таке розпорядження підписав сьогодні міський голова Сергій Надал. У школах, садочках, спортивних закладах розповідають про ймовірну небезпеку. Наголошують не підходити і не чіпати підозрілих предметів. Впродовж цих днів вихователі та вчителі наголошуватимуть дітям про заходи безпеки, – у тридцять п’ятому виховному комплексі розпочали це робити вже сьогодні. Повідомляє Т1 Новини.

Нестор – четвертокласник, сьогодні уважно слухає правила поведінки та безпеки. Хлопчик розповідає, вибухівки не бачив жодного разу, але як поводитись з підозрілими предметами уже знає.

– Ми говорили про вибухові предмети. Якщо до них торкнутись то вони можуть взірватись. І тому треба бути дуже обережним. Потрібно повідомити батькам, а батьки повідомлять іншим спеціальним комісіям. Вони забирають їх і роблять так щоб вони не взривались, – каже учень 4-б класу ТНВК №35 Нестор.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: