У Почаєві прочани постраждали від хамства і брехні таксиста (Фото)

05.09.2019 22:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Про неприємну ситуацію у сфері послуг під час прощі на Кременеччину розповіла гостя із сусідньої області. Жінка з родиною приїхала до Почаєва, а звідти мала намір вирушити на джерело св. Анни, що в сусідній, Рівненській області. Оскільки сполучення громадського транспорту між Почаєвом та с. Онишківці залишає бажати кращого, то вирішила скористатися послугами таксі. Проте на туристів чекав неприємний сюрприз. Дорогою назад водій забажав за поїдку вдвічі більше, ніж домовлялися.

– Приїхала з родиною з іншої області відвідати святі місця. У Почаєві попередньо знайшли готель, відвідали Лавру, Скит і вирішили поїхати на джерело Святої Анни. Домовились з таксистом, поїхали на джерело занурилися у воду і помолитися. Вже коли сіли їхати назад таксист назвав ціну в два рази більшу. Стільки грошей у нас не було і нам довелося йти пішки і добиратися попутками. Цей водій нам нахамив. Сказав, що через нас сьогодні майже нічого не заробив. Слухати нас не хотів. Коли їде дорогою постійно порушує правила, кричить іншим водіям через вікно. Свариться з іншими таксистами, – написала жінка.

Також гостя поскаржилася, що замість душевного спокою у святих місцях її родина отримала негативні емоції від спілкування з водієм-грубіяном. У коментарях під постом люди, котрим доводилося користуватися послугами згаданого таксиста, інформацію підтверджують.

– Люди добрі, це неадекватний чоловік, обходьте, минайте десятими дорогами цього горе-водія-таксиста. Краще іти пішки, ніж їхати з цим хамлом! – застерігає Іра Зінкевич.

– Я якось з ним до Кременця їхала, він реально водіям хамить, а сам такий побожний ікон купа в машині, – розповідає Sofia Salayda.

– Також та сама історія була. Домовилися за одну ціну, а він взяв вдвічі більше і хамив іншим людям цілу дорогу, – пише Nadia Shpak.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі