Після вибуху на повір’ї ректора ТНЕУ, керівник поліції Тернопільщини закликав владу та освітян роз’яснити населенню про небезпеку виявлення невідомих предметів

Опубліковано:
5 Вересня, 2019

Начальний Національної поліції Тернопільської області Олександр Богомол під час брифінгу щодо замаху на вбивство ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого, закликав місцеву владу та освітян роз’яснювати населенню про небезпеку виявлення невідомих предметів. Він наголосив, щоб працівникам навчальних закладів потрібно поспілкуватися на цю тему зі школярами та студентами.

Читайте також

Нові деталі розслідування замаху на вбивство ректора тернопільського університету

«При виявленні сторонніх предметів у помешканні, біля приватного будинку, під’їзду, біля автомобілів, на вулиці – ні в якому разі їх не піднімати, не роздивлятися, в коробки не заглядати, повідомляти про такі знахідки поліцію, щоб ми могли вчасно зреагувати та попередити нещасний випадок. У посиленому режимі зараз будуть працювати наші вибухо-технічні групи, які оглядатимуть території на наявність невідомих предметів», – каже Олександр Богомол.      

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #вибух, #крисоватий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: