На території замку відбудеться реконструкція битви під Збаражем

Опубліковано:
5 Вересня, 2019

У Національному заповіднику “Замки Тернопілля” тривають роботи з реалізації проекту “Битва за Незалежність. Збараж 1649 р.”, який став одним із переможців конкурсу “Малі міста – великі враження”. 

Відповідно до програми проекту відбудуться наступні заходи:

29 вересня – відтворення фрагментів батальних сцен облоги. Реконструкція битви під Збаражем на території замку та призамковій площі силами клубів історичних реконструкцій України; – Виступ Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки.

14 листопада – відкриття художньої панорами “Битва під Збаражем 1649 року”; – Проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції “Битва під Збаражем 1649 року, як вагомий етап Національно-визвольної революції під проводом Богдана Хмельницького (до 370-річчя відновлення Незалежності України в середині ХVІІ ст.).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #битва, #замок, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: