Роботу торф’яної котельні в Тернополі узгоджували із мешканцями прилеглих будинків

Опубліковано:
5 Вересня, 2019

Мешканці прилеглих будинків занепокоєні шумом, який виникає при роботі торф’яної котельні. Задля визначення рівня шуму та викидів підприємства в управлінні житлово-комунального господарства Тернопільської міськради створили спеціальну комісію. Якщо після проведених вимірів будуть виявленні порушення, діяльність котельні припиниться до їх усунення. Повідомляє Т1 Новини.

Біля будинку № 15 , що на вулиці Просвіти, чимало людей, адже повинна приїхати комісія, щоб розглянути скаргу місцевих мешканців. Люди звернулися до міського голови щодо роботи торф’яної котельні, їх непокоять шум та викиди.

– Відповідно до протокольного доручення міського голови була створена комісія в управлінні житлово-комунального господарства для всебічного розгляду цієї скарги і виявлення самого джерела скажем так цього шуму, який впливає на споживачів. Після заключення комісія підприємства прийме всі дії щодо усунення оцих недоліків, які шкодять нашим споживачам, – каже головний інженер КП Тернопільміськтеплокомуненерго М. Тернопіль Віталій Грубенюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #котельня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #торф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: