Від обласної лікарні і аж до Руської: у Тернополі – величезні затори

Опубліковано:
4 Вересня, 2019

На роботу і навчання пішки. На мості біля технічного університету знову багатометрові затори. Зранку машини стояли від обласної лікарні і аж до вулиці Руської. Тернополяни кажуть, аби проїхати 4 зупинки громадським транспортом потрібно простояти у заторах 20 хвилин, тож шукають альтернативу, повідомляє Т1 Новини.

Вже тиждень пан Богдан на роботу ходить пішки. Чоловік живе на мікрорайоні “Східний”. Каже, аби доїхати тролейбусом від обласної лікарні до вулиці Руської іноді доводилося стояти в заторах більше 20 хвилин. Тому чоловік впродовж останніх днів не їздить в маршрутках. Йде пішки, адже це швидше ніж громадським транспортом.

Вранці на мості біля технічного університету не лише багато машин на проїжджій частині, а й людно на тротуарах. Багато тернополян через затори йдуть на роботу та навчання пішки. Пов’язують таку ситуацію з початком нового навчального року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #затор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: