«Momento mori»: встановили деталі замаху на ректора ТНЕУ

Опубліковано:
4 Вересня, 2019

У селі Петрики на подвір’ї приватного будинку ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого стався вибух. Невідомий, близько другої години ночі, поблизу хвіртки, розмістив вибуховий пристрій.

Як повідомляє поліція, саморобний вибуховий пристрій спрацював внаслідок детонації. Пристрій мав в собі елементи у вигляді алюмінієвих дротів, цвяхів та інших деталей, які були направлені на спричинення тілесних ушкоджень, або навіть вбивство. У записці, яку залишили разом із вибухівкою, написали наступне – « Подарунок від нас – momento mori (пам’ятай про смерть)».

Поліцейські розглядають різні версії: особистісні конфлікти або до громадські, які пов’язані роботою ректора. Також не відкидають версію, що особа, яка підкинула вибухівку 3 серпня на капот машини, причетна до сьогоднішніх подій.

«Ми бачимо можливу серійність такого злочину. Адже місяць назад, 3 серпня, ми мали аналогічну ситуацію. Внаслідок вибухового пристрою, який лежав на капоті машини, людина отримала подібні тілесні ушкодження. В першому і в другому випадку – це були коробки із саморобним вибуховим предметом, який спрацював внаслідок детонації(підняття предмету)», — зазначає начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Наразі, поліція проводить слідство за фактом замаху на вбивство. Також вжито заходи щодо охорони потерпілих.

Читайте також

На ректора тернопільського університету вчинили замах (Фото)

До слова, стан потерпілих важкий, але стабільний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Крисоватий, #вбивство, #вибухівка, #замах, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ректр, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: