Відійти від традицій. Свято першого дзвоника кожен навчальний заклад старається святкувати в оригінальний спосіб. Не винятком став і музичний коледж ім. Соломії Крушельницької. Як святкували Першовересень майбутні музиканти, далі у сюжеті Т1 Новини.

Директор Тернопільського драмтеатру Борис Репка, оперний співак Ярослав Лемішка, скрипаль, диригент, науковець Ігор Пилатюк. Усі вони – випускники Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької. Це не увесь перелік талантів, яких виховали у стінах цього навчального закладу. Щороку ряди студентів поповнюють першокурсники. Для них і решти студентів тут існує особлива традиція – Перше вересня святкувати біля покровительки альма-матер.

Найбільше свято сьогодні для студентів. Вони з великими мріями, сподіваннями та наснагою вступають у новий навчальний рік.

Не приховують емоцій батьки першокурсників. Для них це теж новий етап у житті. Вони хвилюються за новоспечених студентів.

Сьогодні студенти приступили до навчання. Цей тиждень буде особливим для першокурсників, адже звикатимуть до нового ритму життя. Благословити їх прийшов священник, щоб навчання було легким.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перший дзвоник, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: