Все по-дорослому: 5 ознак того, що у вас ідеальні стосунки

Опубліковано:
3 Вересня, 2019

Серйозні, дорослі стосунки кардинально відрізняються від тих, на які ми із заздрістю поглядали в фільмах нульових і романтичних комедіях. По-перше, він не капітан футбольної команди, а ти не заучка в дивному ситцевому платті. По-друге, ви взагалі не школярі. Саме тому драма, яку так активно популяризують в кіно, не повинна стосуватися твого реального життя.

Якщо подивитися на стосунки під правильним кутом і прагнути до ідеалу – все вийде. Головне не давати верх емоціям, щоб ваша пара все-таки менш нагадувала двох зневірених підлітків, які хочуть любити “як в кіно”.

Ми зібрали 5 ознак ідеальних відносин для того, щоб ти змогла видихнути і переконатися, що у вас з коханим все окей.

1. Ви довіряєте один одному

Показувати йому листування з подругами, поки ти риєш в його вхідних дзвінках, повідомленнях в direct і електронній пошті – погана затія. Особливо, якщо ви хочете будувати здорові відносини. Довіра – це фундамент будь-яких нормальних людських взаємин, пам’ятай про це.

2. Ви розумієте гумор один одного

Гумор взагалі штука класна: конфлікти згладжує, людей зближує, іноді продовжує життя (якщо посміятися). Загалом, коли ви на одній гумористичній хвилі – все дуже круто!

3. Ти не намагаєшся приховати від нього себе справжню

Ну подобається тобі слухати Меладзе на ніч і їсти бутерброди зі шпротами на сніданок, і що? Чи все життя ховатися? Коли ти не боїшся говорити те, що думаєш – ти поруч з правильною людиною.

4. Ви можете поговорити

Не про новий альбом FEELS або книги Московічі, а про ваші стосунки, плани на майбутнє і чимось, що стосується тільки вас двох. Якщо все так – ви ідеальні!

5. Ви щиро підтримуєте один одного

Ти переживеш його безробіття, якщо він раптом вирішив спробувати себе в чомусь кардинально іншому, а він не винесе твій мозок, якщо ти зірвешся на нього після дико складного дня. Ви готові підтримувати, слухати, прощати. Це і робить вас ідеальною парою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відносини, #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: