«Національна Поліція» & ФК «Вставай Сонце»: у Тернополі відбудеться одинадцятий товариський матч

03.09.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, 3 вересня о 18:00 год, відбудеться одинадцятий товариський матч між збірними «Національна Поліція» та ФК «Вставай Сонце». Гра відбудеться на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 за сприяння Павла Степановича Літинського.

Як зазначають організатори, матч присвятили вшануванню пам'яті працівників Нацполіції, які загинули виконуючи свій професійний обов’язок. Зокрема таким людям: капітану міліції Михайлу Недогіну (загинув у серпні 1992 року під час знешкодження групи озброєних злочинців), Аркадій Гудаку(загинув у липні 1995 року під час оперативних заходів), старшому лейтенанту внутрішніх військ Ігорю Киналю (загинув під час миротворчої місії в Косово у березні 2008 року), рядовому Андрію Дрьоміну (загинув під Іловайськом Донецької області у серпні 2014 року), Олександру Рудику та Андрію Чернятському (загинули у 2016 році під час виконання службового обов’язку). Також, на матч запросили спеціальних гостів, а саме Олександра Богомола — генерал поліції, начальник ГУНП в Тернопільській області та Світлану Романів — фіналістка конкурсу «Яскраві діти України».

Футбольний матч триватиме: перша частина –  2-тайми по 25 хв та друга частина – пробиття пенальті. Судити турнір буде співорганізатор матчів, ініціатор та наставник проєкт «Ветерани Патріотам», волонтер, ветеран війни на Сході капітан Роман Мельник заступник начальника ДНЗ Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

До слова, уже традиційно для вболівальників організатори підготували багато конкурсів, які проведуть між таймами, та призів, зокрема від постійного спонсора Тернопільська пивоварня «Опілля».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі