Дитяча лікарня Тернополя отримала нове обладнання, вартістю понад 1 мільйон

Опубліковано:
2 Вересня, 2019

Днями Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня отримала від меценатів Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто” та АТ КБ ПриватБанк апарат штучної вентиляції легень та пульсоксиметр для порятунку життя найменших пацієнтів.

Передача сучасного медичного обладнання швейцарського виробництва відбулася за участі міського голови Тернополя Сергія Надала та керівництва ПриватБанку у Тернополі.

Зі слів директора дитячої лікарні Андрія Артимовича, ця новітня апаратура є вкрай необхідною для потреб медичного закладу, адже він дозволить надавати допомогу усім пацієнтам лікарні, починаючи від новонароджених.

«Вітчизняна апаратура, яку ми використовували до цього дня, є трішки обмеженою і вона може наносити травму пацієнту, у якого скомпроментовані легені, а сучасне обладнання, яке ми отримали сьогодні, це абсолютно виключає, адже апарат має штучний інтелект», – наголоcив Андрій Артимович.

Подякував за чергову благодійну допомогу тернопільській лікарні і міський голова Сергій Надал, зазначивши, що таким чином представники ПриватБанку, які є засновниками Всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто», вкотре демонструють чудовий приклад соціально-відповідального бізнесу та допомагають усім, хто цього потребує.

Нагадаємо, у лютому цього року благодійний фонд “Допомагати просто» за кошти меценатів придбав та передав партію медичних препаратів для потреб Тернопільської міської дитячої лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обладнання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: