На Тернопільщині нарешті почали судити не тих, хто бере хабарі. А тих, хто дає їх

02.09.2019 18:13   Джерело: Тернопіль наживо!
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кременецькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо особи, яка запропонувала 200 доларів США неправомірної вигоди поліцейському.

Встановлено, що у травні 2019 року поліція розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. ДТП трапилась у м.Кременець. В межах даного кримінального провадження накладено арешт на автомобіль винуватця дорожньо-транспортної пригоди – жителя Рівненщини. Правопорушник у липні цього року звернувся до начальника територіального органу Нацполіції з пропозицією неправомірної вигоди в сумі 200 доларів США за сприяння у поверненні арештованого автомобіля.

Кременецькою місцевою прокуратурою завершено розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, дії з використанням службового становища).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль наживо!  

Коментарі