У Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні з’явився новий апарат для штучної вентиляції легень та пульсоксиметр. Така медтехніка дозволить лікарям рятувати життя найменшим пацієнта.

Як зазначає директора дитячої лікарні Андрія Артемович, техніка була необхідною для лікарів. Адже, застарілими апаратами вони не могли надати допомогу усім пацієнтам.

«Вітчизняна апаратура, яку ми використовували до цього дня, є трішки обмеженою і вона може наносити травму пацієнту, у якого скомпрометовані легені, а сучасне обладнання, яке ми отримали сьогодні, це абсолютно виключає, адже апарат має штучний інтелект», – наголосив Андрій Артемович.

До слова, швейцарське обладнання передав Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто”. Вони не вперше допомагають лікарні. Так, зимою цього року, вони закупили та передали необхідні медикаменти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апарат для штучного дихання, #благодійність, #лікарі, #медтехніка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: